katalog

Cenik 3D predelav

 

1 obraz pretvorba v 3d 12,00€
2 obraza (ista slika) 20,00€
1/2 telesa 15,00€
2x 1/2 (ista slika) 25,00€ 
Manjša zgradba ali avto 18,00€
Večji objekt, manjše mesto 25,00€ dalje

Kako opraviti nakup

 

aa

 

 

Kako opraviti nakup


Kupec uvrsti artikle v košarico, kjer se mu ponudi možnost nadaljevanja nakupa ali zaključek nakupa.
V košarici se prikaže naziv artikla, količina, popust na običajno ceno.

1. KORAK
Pred nakupom v spletni trgovini se je potrebno registrirati. Naročilo lahko oddate tudi brez registracije, kot gost. 

2. KORAK
Ob izbranem izdelku kliknite na gumb "V košarico". Za naročilo več kot enega izdelka vnesite količino.
Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek. Izbranim izdelkom v košarici lahko spremenite količine tako, da za potrditev pritisnete gumb »posodobi količine«. Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa. 

3. KORAK
Izdelke iz košarice lahko odstranite s klikom na gumb »Odstrani«. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici kupiti, potem pritisnite »Na blagajno«.

4. KORAK
Izpolnite osnovne podatke za izdajo računa, naslov za dostavo, izberite način plačila in potrdite naročilo." Pri naročilu pošiljanja kupec izbira pošiljanje preko Pošte Slovenije oz. osebni prevzem.

5. KORAK
Kupec izbira glede načina plačila, ki so možna preko Pay Pala, po povzetju in po predračunu.

6. KORAK
Ko kupec zaključi naročilo, prejme sporočilo po e-pošti, da je naročilo sprejeto. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost artiklov in naročilo potrdi ali pa ga z razlogom zavrne. Na tej stopnji so sprejeta naročila obravnavana kot nepreklicna.V primeru,da bi radi odstopili od naročila nas prosimo obvestite v roku (2) ure od prejetega naročila po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Pri preklicu naročila navedite tudi številko naročila ali pa vsaj podatke, kaj ste naročili in kaj želite preklicati. Ko je naročilo izvedeno prodajalec v najkrajšem možnem času blago pripravi in ga odpošlje ali pripravi za osebni prevzem.