katalog

Cenik 3D predelav

 

1 obraz pretvorba v 3d 12,00€
2 obraza (ista slika) 20,00€
1/2 telesa 15,00€
2x 1/2 (ista slika) 25,00€ 
Manjša zgradba ali avto 18,00€
Večji objekt, manjše mesto 25,00€ dalje

Kako opraviti nakup

 

aa

 

 

Splošni pogoji

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Kupec je fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob oddaji naročila.
Fizična oseba je tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za potrošnike, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.
V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.
Podjetje Artlas Šterk Dejan s.p. medsebojne obveznosti pri nakupih ureja na podlagi splošnih pogojev zakona o varstvu potrošnikov.

CENE IN DDV

Vse cene so v evrih in vključujejo ustrezno stopnjo davka na dodano vrednost (DDV). Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko spletne trgovine Artlas Šterk Dejan s.p.
Podatki na straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb v spletni trgovini Artlas Šterk Dejan s.p.
Tekstovne napake so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.
Varstvo potrošnikov:
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .
Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

AKCIJE - POPUSTI

Popust za izdelek velja izključno za blago na zalogi in z ustrezno oznako o popustu. V primeru, da je blago pošlo oziroma je odprodano, popust ni mogoče uveljavljati. Pri časovno omejenih akcijah velja popust do njenega izteka. Popusti se med seboj ne seštevajo.

AKCIJA

Ob nakupu izdelkov, ki imajo grafično oznako "Akcija " velja, da je izdelek cenejši za označen %. Popust se bo avtomatično upošteval v košarici po izbiri omenjenih izdelkov.

UGODNOSTI ZA ČLANSTVO V NAŠI TRGOVINI

S prijavo oz. registracijo v naši trgovini ste deležni ugodnosti, ki jih ponujamo.
•    kupujete ceneje, pri nakupih koristite pridobljene točke (popust) iz preteklih nakupov
•    ob naročilih vam ni potrebno več izpolnjevati polj z vašimi podatki saj so te že vpisani
•    imate možnost pregleda preteklih nakupov in stanje točk (popustov)

NAROČANJE

Sprejeta naročila v trgovini Artlas Šterk Dejan s.p. se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izvedena. Potrošnik lahko s telefonskim preklicem ali elektronskim sporočilom naročilo odpove v 2 urah po oddaji.

ODSTOP OD POGODBE

Možnost odstopa od pogodbe je podana v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima vsak potrošnik pravico, da v 14 dneh od nakupa ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev, šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe.

Celotne stroške pošiljanja in/ali vračila blaga v primeru vračila krije kupec, v primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.
Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.
Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Če ste prejeli neustrezno ali poškodovano blago lahko le tega vrnete v zakonskem roku 14 dni po prejemu blaga, blago pa mora biti pri tem nerabljeno, zapakirano v originalni embalaži in/ali nepoškodovano.

Kupnina bo kupcu vrnjena na vnaprej dogovorjen način in sicer najkasneje v 14 delovnih dneh od vračila blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam.

Obrazec za odstop od pogodbe artiklov je uporabnikom na voljo tu.

Obrazec za vračilo Blaga  v word (.doc) obliki

Obrazec za vračilo Blaga  v pdf (.pdf) obliki

ZAVRNITEV NAROČILA

Trgovina Artlas Šterk Dejan s.p. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki s katerimi razpolaga ne more izvesti, zavrne, potrošnik pa ne more zahtevati njeno izpolnitev.

OBDELAVA NAROČILA

Trgovina Artlas Šterk Dejan s.p. bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela takoj po prijemu. Pri izbiri opcije plačila "na naš transakcijski račun", bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu finančnih sredstev. Pri oddaji več zaporednih naročil v istem dnevu (isti kupec, enak dostavni naslov) jih bomo združili v enega, v kolikor ni podana drugačna zahteva.

HRANJENJE NAROČILA

Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Na zahtevo potrošnika, le-ta kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu. Zahteva se lahko poda na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pisno na Artlas Šterk Dejan s.p., Bezgova pot 5 1330 Kočevje

DOSTAVA IN PREVZEM

Dobavni rok prične teči naslednji delovni dan ob 9. uri. Trgovina Artlas Šterk Dejan s.p.,bo ob tej uri pričela z izvajanjem aktivnosti, potrebnimi za realizacijo.
Način dostave in rok dobave
Naročeno blago pripravimo in odpremimo v 1-5 delovnih dneh po prejemu vašega naročila.
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Pri avansnem plačilu na TRR podjetja bo postopek odpreme stekel po prejemu plačila.
Osebni prevzem na sedežu podjetja je možen po prejemu obvestila s katerim potrjujemo, da je vaše blago pripravljeno. Prevzamete ga na naslovu: Artlas Šterk Dejan s.p., Bezgova pot 5 1330 Kočevje
Stroški pošiljanja
Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik pošiljke.
Redno dostavo blaga bomo zaračunali na podlagi cenika Pošte Slovenije. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.
Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba za tovrstno uslugo zaračunava provizijo po svojem internem ceniku.
Pri plačilu po predračunu vam dostavna služba dostavi paket brez dodatnih stroškov.

Dodatne opcije pri dostavi blaga:
Dostava do 10. ure - če želite prejeti paket do 10. ure
Dostava po 16. uri - če želite prejeti paket po 16. uri.
Če izberete čas dostave, se strošek pošiljanja poveča za 1,0 eur. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe pri naročilu.
Dostava po 16. uri ni na voljo na vseh poštah.
Če Vas ob dostavi ni doma, vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. V primeru, da ste oddali naročilo in niste prejeli obvestila oz. elektronskega sporočila nas o tem obvestite.

PLAČILNI POGOJI

Za nakupe v naši spletni trgovini nudimo naslednje plačilne pogoje:
Plačilo po predračunu (avans) Plačilo lahko izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila in predhodne izbire omenjene opcije. Pri plačilu obvezno navedite sklicno številko naročila.
Plačilo po povzetju Pri plačilu po povzetju boste dostavni službi plačali z gotovino. Upoštevajte, da dostavna služba za tovrstno uslugo zaračunava provizijo.
Plačilo ob osebnem prevzemu Plačilo lahko izvedete z gotovino ali kreditnimi karticami.
Veljavnost ponudbe
Cene za izbrano blago veljajo ob nakupu in oddaje naročila preko naše spletne trgovine.

KUPONI S POPUSTOM

Kupon vsebuje izbrano geslo s podanim popustom. Ob nakupu je v košarici na voljo vnosno polje za kupon. Geslo kupona vnesete v polje in kliknite na gumb "Uveljavi kupon".
Kupon s popustom ne velja za izdelke v akcijah oz. izdelke, ki že imajo popust.

REKLAMACIJE PREJETIH POŠILJK

Prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti osebe dostavne službe. Vse kasnejše reklamacije poškodbe blaga, dostavna služba upošteva le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi trgovina Artlas Šterk Dejan s.p. ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, ki ga je dostavljalec dolžan podpisati.
V primeru poškodbe nam v vednost pošljite sporočilo na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Kupec ima pravico zamenjati blago kupljeno v roku 15 dni po 46b. členu ZAKONA O VARSTVU POTROŠNIKA.

STVARNA NAPAKA

Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

Napaka je stvarna:
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.
Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.
Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo.

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.
Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.
Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:
- odpravi napako na blagu ali
- vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
- blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali
- vrne plačani znesek.

V vsakem primeru ima potrošnik tudi pravico, da od prodajalca zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih delov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka tega člena.

Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

ODPRTO IN UPORABLJENO BLAGO

Izdelke kupec kupi in uporabi izkjučno na lastno odgovornost. Izdelkov, ki so odprti, uporabljeni ali kako drugače spremenjeni ne sprejemamo nazaj.

Prikrite in stvarne napake
Reklamacijo rešujemo skladno z zakonsko uredbo o stvarnih oziroma prikritih napakah.
.
Vedno smo pripravljeni sprejeti tako kritiko kot pohvalo, zato so vaši komentarji vedno dobrodošli.
Za vse spore je pristojno SODIŠČE V KOČEVJU.